Η Zisissta (Sustainable Technical Applications for comfort living) δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, πυρόσβεσης, φυσικού αερίου και ηλιακών συστημάτων. Η ύπαρξη της εταιρείας χρονολογείται από το 1997 μέχρι και σήμερα. Η ανεξέλεγκτη διάθεση και το πάθος για βιώσιμες εφαρμογές αποτέλεσαν μοναδικό στόχο, η συνεχής εξέλιξη με την παράλληλη επένδυση σε καινοτόμες μεθόδους εφαρμογής και επίλυσης προβλημάτων έχουν καταστήσει την εταιρεία ικανή να διαχειριστεί μεγάλα έργα κτιριακών, ξενοδοχειακών και βιομηχανικών συγκροτημάτων.

Παράλληλα, η Zisissta με συνεχή έρευνα και ανάπτυξη διαδραμάτισε στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους εταιρειών πάνω στα συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης και κλιματισμού όπως η Rehau, Uponor, Vaillant, Riello, Viessman, Daikin, Fujitsu, Lg, Gree, Inventor, Cimaveneta και πολλούς άλλους.

Σήμερα, η Zisissta παρέχει την πληρέστερη γκάμα τεχνικών και ενεργειακών λύσεων, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές συμμαχίες, μια καταρτισμένη ομάδα από έμπειρους τεχνικούς υπό την επίβλεψη του ιδιοκτήτη Ζήση Οδυσσέα, Μηχανολόγου Μηχανικού MSc, στο ενεργητικό της καταγράφεται ένας τεράστιος αριθμός πελατών με περισσότερα από 7000 εγκατεστημένα μηχανήματα. Η αγάπη που έγινε επάγγελμα, η επιμονή, η υπομονή και το πάθος του δημιουργού και ιδρυτή Ζήση Σπύρου, Τεχνίτη Υδραυλικού, συνετέλεσαν στην επίτευξη και παγίωση της Zisissta στον τεχνικό χώρο. Οι βιώσιμες τεχνικές εφαρμογές για μια άνετη ζωή αποτέλεσαν, αποτελούν και θα αποτελούν το μοναδικό γνώμονα και πρωταρχικό σκοπό της εταιρείας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Home Extended

Η ομάδα μας

Ζήσης Σπύρος

Ιδρυτής
Τεχνίτης υδραυλικών εγκαταστάσεων

Ζήσης Οδυσσέας

Μηχ. Μηχανικός MSc